Nexon America ticketing system will no longer support Internet Explorer 8, 9 or 10 starting April 11th 2016.

GM Rilard -

Internet Explorer 8, 9 & 10, released by Microsoft in March 2009, March 2011 and September 2012 respectively, will no longer be supported by Microsoft starting on April 11th, 2016. Likewise, Nexon America’s ticketing system will no longer support these versions of Internet Explorer.

If you encounter issues using our ticketing system or support site, which includes our knowledge base, please try using Chrome, Firefox or the latest version of Internet Explorer.

Have more questions? Submit a request

Comments

• Avatar
    Parlot.nizo

i need help

• Avatar
    raimo1005

Hallo,
    Ich habe am 25.07.2016 in ihrem Shop meine Währung aufgestockt und für 2 mal 5 Euro mein Cashkonto aufgeladen. Beide Buchungen sind auch von meinem Konto abgebucht worden, jedoch ist meinem Account nichts gut geschrieben worden?? Ich hatte auch gedacht, dass die Buchung nicht geklappt hatte, denn er hatte mir einen Error angezeigt und geschrieben,. dass die Zahlung nicht getätigt wurde?? Nun ist aber das Geld von meinem Konto runter unmd wo bitte ist nun mein Cash, damit ich Eluns kaufen kann?? Ich bitte um schnelle Hilfe!!